Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 08 Сеп 2010, 01:16

Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Какъв език ще изберете 
Автор Съобщение
Интернационалист

Курс: 2
Мнение Какъв език ще изберете
привет на всички колеги и колежки :P ако тази година нещата с езиците стоят така,че първи е този,с който си кандидатствал,а втория е по избор кои езици ще изберете..въпросът ми е най-вече към тези,които са кандидатствали с АЕ(като мен)..аз много се колебая кой евентуално да е втория...та кажете за вас,а също се и обосновете защо избирате дадения език :innocent:

23 Авг 2008, 19:34
Профил Изпрати
Интернационалист
Аватар

Курс: 1
Мнение Re: Какъв език ще изберете
Вероятно немски .. защото имам поне някакви минимални знания по него :) а друг чужд език не съм учила

25 Авг 2008, 09:59
Профил Изпрати
Интернационалист

Курс: 2
LuffchY написа:
Вероятно немски .. защото имам поне някакви минимални знания по него :) а друг чужд език не съм учила

и моите по немски са минимални,затова и попитах :roll:

25 Авг 2008, 15:11
Профил Изпрати
Интернационалист
Аватар

Вероятно руски,защото имам някакви познания.Но си мисля и за френския като вариант,винаги ми е допадал повече от руския,макар и грам да не го знам...
А кога ли ще ни стане ясно как точно ще стане разпределянето по групи...?

25 Авг 2008, 16:15
Профил Изпрати
Интернационалист
Аватар

Истинска написа:
Вероятно руски,защото имам някакви познания.Но си мисля и за френския като вариант,винаги ми е допадал повече от руския,макар и грам да не го знам...

И аз съм така. Освен това руският е много полезен... Ама не знам дали ще може, след като е задължителен...

26 Авг 2008, 14:47
Профил WWW

Аз имам въпрос относно това избиране на език, т.к. наскоро ме уведомиха, че присъствам в списъка на избираем език английски, а сесията е на път да свърши. Проблемът се таи в това, че не съм присъствал на нито едно занятие, дори само за да се отпиша от въпросният списък(изобщо не подозирах за присъствието си в него).
Най-вероятно, или по-скоро със сигурност, съм пропуснал изпита на края на семестъра, и имам 0 точки текущ контрол и не знам кога е поправителната сесия, дали изобщо ми се полага такава(като се има в предвид, че не съм присъствал нито веднъж) и какви последствия може да има това. Дали е възможно да прекъсна заради тази неинформираност от моя страна? Дали има възможност да се отпиша от този списък, въпреки че е толкова късно, и ако има начин - какъв?
Ако някой може да сподели каквато и да е информация или личен опит относно такъв вид ситуация, ще му бъда безкрайно благодарен. Защото това ми дойде като гръм от ясно небе, точно на края на сесията и незнам какво да мисля. Благодаря предварително.
Възможно е да се отклонявам малко(или много) от темата, но ми се добра идея да постна тук, защото все пак проблемът ми засяга "избора на език" или по-скоро "неволният" в моя случай, каквото и да означава това.

19 Юни 2010, 14:07
Профил Изпрати
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 6 мнения ]