|
| Автор |
Съобщение |
|
Neichev
Стокознател
Регистриран на: 15 Дек 2007, 15:46 Мнения: 91 Местоположение: Добрич <---> Варна
Курс: 3
|
 Re: Общи приказки
Май няма.... 
_________________ Искаш да разбереш колко струваш ---> Продай се...!
|
| 02 Ное 2009, 20:42 |
|
 |
|
Valkyrie
Курс: 1
|
Здравейте! Аз съм кандидат - студент и като първо желание писах стокознание.  Въпросът ми е... Мислите ли, че ще ме приемат на първо класиране с бал, от предварителния изпит по география, 21.35/24? На 12 - ти съм на редовния изпит, надявам се да изкарам повече от 5.00 ПП: Дано някой види, че съм писала в тази тема и да ми отговори нещо 
_________________ Някога, някъде опитах да позная любовта, послушах сърцето си и останах сама... Някога, някъде опитах да открия истината, първо срещна ме лъжата – ограбвайки безмилостно душата.
|
| 06 Юли 2010, 15:04 |
|
 |
|
Forsaken
Стокознател
Регистриран на: 30 Юли 2008, 13:47 Мнения: 4547 Местоположение: Варна
Курс: 2
|
Миииии предполагам, че ще те приемат  не ти е мн нисък бала за тази специалност ; )
_________________ Everybody's talkin all this stuff about me Why don't they just let me live?? I don't need permission make my own decisions That's my prerogative!
|
| 06 Юли 2010, 15:31 |
|
 |
|
Valkyrie
|
Дано, дано  Инче ми се струва интересно. Тука от темата видях, че се учи и химия, и биология... Първата година какво се учи?
_________________ Някога, някъде опитах да позная любовта, послушах сърцето си и останах сама... Някога, някъде опитах да открия истината, първо срещна ме лъжата – ограбвайки безмилостно душата.
|
| 06 Юли 2010, 19:13 |
|
 |
|
tOniTyy
|
Първата година, или по скоро първите 3 семестъра учат всички еднакво! Вече 4-тия семестър влиза химията-въведение или нещо такова..
|
| 30 Юли 2010, 10:53 |
|
 |
|
tOniTyy
|
Хайде няма ли някой първокурсник?? Къде сте всички, нашата специалност не сме мн активни, всъщност като се замисля, ние сме и много малко сравнение с другите.. Аз искам да попитам, ако има някой от по=горните курсове, как е химията - трудна ли е? Сега ще бъда 2-ри курс и се претеснявам малко, защото хич не я разбирам  ..
|
| 31 Авг 2010, 11:32 |
|
 |
|
Valkyrie
|
Е как, аз съм първокурсник Наистина не сме много активни и ми се ще това да се промени  . Аз ще си бъда само с първокурсници, нали? И дали ще сме разделени на две групи или ще си бъдем всички заедно, все пак не сме много, сигурно сме 50-тина 1вокурсници?
|
| 31 Авг 2010, 23:09 |
|
 |
|
tOniTyy
|
Няма значение. 2ве групи ще бъдете 
|
| 01 Сеп 2010, 17:22 |